Priedai
Pagrindinis » Priedai

BONSILAGE FORTE Konservantas žolės silosui
Specialiai atrinktos bakterijos – aukščiausiai siloso kokybei pasiekti
Naudojamas pilnas angliavandenių spektras
Stabdo clostridium bakterijų vystymąsi
Greitas ir stabilus pH lygio mažinimas
Intensyvi fermentacija nuo pat pradžios
Esant žemesniam sausos medžiagos lygiui būtina speciali pieno rūgšties bakterija, kad optimizuoti fermentaciją silosavimo metu. BONSILAGE FORTE sudėtyje yra trys skirtingų bakterijų štamai, trims skirtingiems tikslams pasiekti. Tai BOSNILAGE FORTE padaro unikaliu silosavimo preparatu. Naudojant visą angliavandenių spektrą, pasiekiama optimali fermentacija esant net šlapiai žolei. PH lygio mažėjimas yra itin greitas ir labai stabilus. Atrinktos pieno rūgšties bakterijos yra labai aktyvios ir efektyviai stabdo clostridia augimą.
Naudojamas kai: Daugiametė svidrė 18 – 35 % sausų medžiagų
Kt. žolės rūšys 22 – 35 % sausų medžiagų
Dobilai 25 – 35 % sausų medžiagų
Liucerna 30 – 35 % sausų medžiagų
Dozavimas: skystis 2 g / t siloso
granulės 500 g / t siloso
Sudėtis: P. acidilactici ; L. paracasei ; L. lactis ( Bendras bakterijų kiekis 1,25×1011 cfu/g )
Su BONSILAGE FORTE silosas įgauna gerą skonį, kuris itin patinka karvėms. Suderinta trijų skirtingų bakterijų štamų sąveika sustabdo priešlaikinį baltymų lygio kritimą pašare. Daugiau baltymų silose – geresni primilžiai. Kokybiškas silosas paruošiamas esant mažam sausų medžiagų kiekiui.

BONSILAGE MAIS Konservantas kukurūzų silosui
Fermentavimosi procesas su Bonsilage Mais vyksta kontroliuojant aktyvios acto rūgšties susidarymą. Pasitelkus sąveikaujančius, atrinktus štamus pasiekiama stabili fermentacijos rūgščių pusiausvyra. Ypač aktyvių homofermentinių pieno rūgščių bakterijų štamai L.plantarum ir P. pentosaceus užtikrina saugią fermentacijos pradžią, bei stabilų pH lygį silosavimo metu.
Šaltuoju būdu išdžiovintos pieno rūgšties bakterijos paruoštos nenaudojant jokių cheminių priedų, tad puikiai tinkamos naudoti ir ekologiniuose ūkiuose.
BONSILAGE MAIS apsaugo silosą nuo sausos medžiagos bei maistinių medžiagų netekimo.
Naudojamas kai: grūdų silosas 28 – 40 % sausų medžiagų
viso augalo silosas 30 – 40 % sausų medžiagų
Dozavimas: skystis 1 g / T šviežio siloso
Sudėtis: L. plantarum ; P. pentosaceus ; L. buchneri (bendras bakterijų kiekis 2.5 x 1011 cfu/g )

BONSILAGE CCM konservantas kukurūzų grūdų ir burbuolių mišinio silosui
Specializuotas kukurūzų grūdų ir kukurūzų burbuolių mišinio biologinis siloso priedas su homo- ir hetero- fermentacinėmis bakterijomis.
Dauguma vis dar naudoja produktus propiono rūgšties pagrindu kukurūzų grūdų ir burbuolių mišinio silosavimui. BONSILAGE CCM pristato labai ekonomišką, efektyvią, koroziniam poveikiui atsparią alternatyvą.
BONSILAGE CCM apsaugo nuo nekontroliuojamo mielių augimo ir pelėsio plitimo bei gerina aerobinį siloso stabilumą. Be šių teigiamų savybių Bonsilage CCM turi didelę naudą yra puikaus skonio, lengvai virškinamas, yra ekonomiškai naudingas.
Naudojamas kai:
- Kukurūzų grūdų su 58 – 68 % sausų medžiagų
- Kukurūzų burbuolių mišinio su 58 – 65 % sausų medžiagų
- Javų grūdai, kai 25-35 % drėgmė.
Dozavimas: 1 g / t siloso (arba 50 g./200 l.vandens – 4 l. skysčio 1T. grūdainio)
Sudėtis: Lactobacillus plantarum , Pediococcus pentosaceus Lactobacillus buchneri ( Bendras bakterijų kiekis 2.5* 10 cfu/g )
Su BONSILAGE CCM grūdainis ar kukurūzų grūdų mišinys įgauna gerą skonį, kuris itin patinka karvėms. L. buchneri bakterija saugo nuo mieliagrybio augimo. Daugiau baltymų silose – geresni primilžiai. Stabilus pH lygis.
Rekomenduojams siloso laikymo laikas prieš atidarant – 8 savaitės.
Bonsilage mais – konservantas skirtas kukurūzų silosui. Optimalus fermentavimosi procesas, didesnė siloso energetinė vertė, siloso kokybės išlaikymas esant sąlytyje su oru.

Kalbi Vital – Maistinga pasta veršeliams didinanti jų gyvybingumą pirmosiomis jų gyvenimo savaitėmis. Imunoglobulinų derinys ir PROVITA LE palaiko krekenų poveikį, stabilizuoja žarnyno florą stresinėse situacijose, tokiose kaip pavyzdžiui perkėlimas. Vitaminai A, D, E ir C stiprina atsparumą ir didina gyvybingumą.